Brand New Bag


Brand New Bag,

The Hottest band in town, speelt op zaterdag 14 juni ter ere van het 25 jarig jubileum van verenigingsgebouw “de Brink”in Loenen.

Deze twaalf man/vrouw formatie uit de stedendriehoek Arnhem, Doetinchem en Zutphen staat garant voor een heerlijke swingende avond muziek.  Van oude soul klassiekers van Aretha Franklin en James Brown naar soul artiesten van deze tijd als Joss Stone en Amy Winehouse. Brand New Bag is op dit moment een van de hottest bands in de regio: 

Leading Lady van Brand New Bag is Atty Pattipeilohy, een vrouw met de stem die hoort bij deze muziek, warm, krachtig, donker en vol soul!  Geassisteerd door backing vocals Lisz Siebenhaar, Sandra van Dam en Anouk Willems maken de zang tot een prachtig geheel. De dames worden ondersteund door een strakke ritme sectie bestaande uit Kees van Gijtenbeek (drums), Ernst Gonggrijp (toetsen), Paul Doodkorte (bas) en Melvin Etty (gitaar). Brand New Bag is pas compleet met de te gekke blazerssectie bestaande uit Marc van der Voort (bariton sax), Rick Stokes (tenor sax), Henk Plant (alt sax) en Rob Key (trompet).

 Brand New Bag staat garant voor een geweldige swingende avond met soul muziek van toen tot nu en is in staat altijd weer te verrassen ! De zaal van verenigingsgebouw “de Brink” gaat open om 20.30 uur en entreekaarten zijn in de voorverkoop €6 en aan de zaal €7.50.

 

Come and take your soulmates to the hottest band in town!