Brand New Bag

 

 

A story goes on…………26 januari Bandpresentatie in Theothorne te Dieren

Brand New Bag is het logische vervolg van de never ending soul story.

Na 7 jaar succesvol te zijn geweest met de never ending soul story (The NESS) was 2007 het jaar waarop trompettist/bandleider Rob Key uit Ellecom wederom met zijn “passie” aan de slag ging. Brand New Bag, een band met een nieuw elan, van oude soul klassiekers als Aretha Franklin en James Brown naar soulartiesten van deze tijd als Joss Stone en Amy Winehouse.

 

Leading Lady van Brand New Bag is Atty Pattipeilohy, een vrouw met de stem die hoort bij deze muziek, warm, krachtig, donker en vol soul!  Geassisteerd door backing vocals Lisz Siebenhaar, Anouk Willems en Sandra van Dam maken de zang tot een prachtig geheel. De dames worden ondersteund door een re-te strakke ritme sectie bestaande uit Kees van Gijtenbeek (drums), Ernst Gonggrijp (toetsen), Paul Doodkorte (bas) en Louk Verhees (gitaar). Brand New Bag is pas compleet met de te gekke blazerssectie bestaande uit Marc van der Voort (bariton sax), Rick Stokes (tenor sax), Henk Plant (alt sax) en Rob Key (trompet).

 

Op zaterdag 26 januari vindt de bandpresentatie plaats van deze nieuwe SOUL band uit de regio.

In zaal Theothorne te Dieren zal Brand New Bag zich voorstellen aan het publiek. Kaarten, a €7,50 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Theothorne of via de bandleden. Er vindt ook kaartverkoop plaats aan de deur maar vol is vol!

In het voorprogramma treden Lou Patty en de band Nightshift op. De zaal gaat open om 21.00 uur.

 

Brand New Bag staat voor een geweldige swingende avond met soul muziek van toen tot nu.

Zaterdag 26 januari is het SOULTIME in Theothorne. Zorg dat je er bij bent!

 

Keep the soul alive!