Kerstmarkt in de St. Nicolaaskerk op 16 december

          

Kerstmarkt in de St. Nicolaaskerk op 16 december

 

Op zaterdag 16 december is de St. Nicolaaskerk geopend tussen 14.00 en 17.00 uur voor de jaarlijkse sfeervolle kerstmarkt.

Onder het motto “ wellicht de kleinste, maar zeker de meeste intieme” worden zelfgemaakte en ingebrachte spullen van Ellecommers verkocht. Mooie kransen en kerststukken, lekkere chutney’s, cake’s  en taarten, kaarten en handwerken en de onovertroffen punch is allemaal te zien, te proeven en te koop. Nieuw dit jaar is dat ook boeken die te maken hebben met Kerst ingebracht kunnen worden en er is sfeervolle muzikale omlijsting van saxofoonkwartet Octopus die voor toepasselijke muzikale entourage zal zorgen.

De opbrengst komt ten goede aan de Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom, die daarmee haar steentje bijdraagt aan het onderhoud of restauratie van het kerkgebouw.

Wilt u zelf ook bijdragen door zelfgemaakte spullen in te leveren, dan verwelkomen wij u graag bij de kerk op vrijdag 15 december tussen 14.00 en 16.00 uur.

Tijdens de kerstmarkt worden lootjes verkocht. Om 16.45 uur is de trekking en zal blijken wie de gelukkige winaars zijn van de talloze prijzen en wie de prachtige, felbegeerde, handgemaakte Kerststal mee naar huis mag nemen of de zeer gewaardeerde dinerbon van restaurant de Peerdestal.

We zien u graag op 15 en 16 december is onze prachtige St. Nicolaaskerk. Tot dan!

 

Contactpersonen Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom

Frans de Boer             Hofstetterlaan 8                     tel: 419035

Gerrit Boom               Ds. G. Bosplantsoen 12             tel: 415167

Joke Westerveld         Ds. G. Bosplantsoen 14             tel: 450032

Mick Stomp                Binnenweg 32                         tel: 416200