De Winterschilder
 
Schildersbedrijf
Van  Zadelhoff

Binnenweg 67,  6955AW  Ellecom  Tel. 0313-422036 

E-mail versturen

De korting in de winterperiode heeft als doel om opdrachtgevers te stimuleren meer schilderwerk in de winter te laten uitvoeren.
Het is immers nog steeds zo dat in de winter gedurende enkele maanden schilders onnodig werkloos thuis zitten, terwijl ze in de
zomermaanden wegens de drukte vaak niet aan de vraag om schilderwerk kunnen voldoen.

 

 1. De Winterschilder geeft deze winter een ijskoude korting van 10% !!!
  Is uw (bedrijfs)pand toe aan een fris, nieuw gezicht? Denk dan aan de Winterschilder, want in de winter haalt u het maximale uit ons vakmanschap. De Winterschilder adviseert u over de opdracht, voert het werk professioneel uit en biedt u bovendien een aantrekkelijke korting. Particuliere en zakelijke opdrachtgevers vinden hier alle informatie over de regeling.

  Van november 2013 tot en met maart 2014 staan de (winter)schilders van Schildersbedrijf van Zadelhoff paraat om al het binnenschilderwerk, behangwerk en de wandafwerking in uw pand onder handen te nemen. Kies eens voor nieuwe en  verrassende kleuren. Of behoud juist de sfeer en uitstraling in uw huis.  Al het binnenschilderwerk nemen wij voor onze rekening, met als resultaat een heerlijk opgefriste huiskamer, keuken, hal, overloop, slaapkamers, etc. Wij adviseren u graag over het gebruik van kleur en materialen.  
  De winterschilder is er voor particulieren, verenigingen van eigenaren en zakelijke opdrachtgevers.

  Bij Schildersbedrijf van Zadelhoff ontvangt u een winterkorting van 10%, zowel over de uurlonen als de materialen.
  Samen met het verlaagde BTW-tarief van 6% (i.p.v. de voormalige voor schilderwerk gehanteerde 21%) voor binnen- Ún buitenwerk aan woningen ouder dan 2 jaar, zorgt dat voor een verrassend vriendelijk eindbedrag!

  U kunt ons direct inschakelen voor onderhoud aan uw woning of bedrijfspand.

Periode winterkorting
Korting wordt verleend voor werkzaamheden verricht in de periode  november 2013 t/m maart 2014.

Korting wordt uitsluitend verleend voor werkzaamheden die minimaal 2 mandagen in beslag nemen.

Meer weten? Neem dan even contact met ons op voor een afspraak en vrijblijvende offerte. Want het is weer tijd voor de winterschilder!

Klik hier om meer informatie aan te vragen.